Tømrer Osted - 110 år i tømrer- og snedkerfaget

Brug for en dygtig Tømrer nær Lejre?

Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 46 49 71 15 eller på mail ​Ostedmaskinsnedkeri@mail.dk og få et uforpligtende tilbud på opgaven.​

Læs mere om Poul Christensen herunder.

Første generation

Poul Christensen og søn blev grundlagt i 1908. Georg August Christensen byggede sit hus og værksted på Hovedvejen 134 i Osted og startede virksomheden

Anden generation

Sønnen Poul blev født i 1914, og kom i snedkerlære som 15 årig hos en snedkermester i Lejre. Efter få år kom han hjem i familiefirmaet og arbejdede sammen med sin far indtil han overtog.

Tredje generation

I 1945 blev Mogens ( søn af Poul), født. Han kom i lære som tømrer hos en tømrermester i Viby. Efter færdiguddannet tog han til Jylland i 2 år og arbejdede, herefter kom han til Osted og arbejdede sammen 3. generationer.

Fjerde generation

Klaus Christensen (søn af Mogens) har gået på værkstedet lige fra barnsben. Første juli 2018 overtog Klaus tømrervirksomheden.

Her ses Georg August Christensen som byggede sit hus og værksted på Hovedvejen 134 i Osted og startede virksomheden. “G.A. Christensen Møbel og ligkistemagasin”.

Om Tømrer- og Snedkerfirmaet Poul Christensen​

Grundlagt i 1908

110 års erfaring

4 generationer

De siger vores kunder

Interesseret

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information om en eventuel opgave.

Kontakt os i dag på telefon (+45) 46 49 71 15 eller mail ​Ostedmaskinsnedkeri@mail.dk og få besøg for et uforpligtende tilbud.​ Du kan også sende en besked ved at udfylde kontaktformularen.